speedfitness, speedfitness 13. kerület

Díjmentes Szóbeli tájékoztató

1 alkalommal
A kezelés előtt egy személyes beszélgetésen alaposan tájékoztatjuk a kúra menetéről, és hatásáról.Orvosi konzultáció és AMP homeográphiás állapot felmérés (javasolt, opcionális)
1 alkalommal a kúra elején opcionálisan kérhető.
A bambuszvirág® kúrában az állapotfelmérés és az orvosi konzultáció összetartoznak, egymásra épülnek. Állapotfelmérés nélkül a kúra, a kezelés az Ön érdekében nem javasolt, hiszen az emberek egészsége nagyon eltérő, és sokan nincsenek tisztában az állapotukkal. A kúra menetét , az alkalmazott egyéb kiegészítőket a felmérés alapján határozzuk meg. Minden esetben a felmérés eredményeit a rendszer saját orvosa értékeli ki.

Akkor is kérhető az AMP mérés, ha nem veszi igénybe a teljes kúrakezelést. 

A szervezetében a kúra során lezajlott minden pozitív változást viszont csak akkor ismerheti meg, ha kér a kúra végén egy második mérést is.SPA salaktalanítás, előkészítő szakasz
Salaktalanító, méregtelenítő lábáztatás,mely 
helyreállítja a szervezet sav-lúg bázis egyensúlyát, ezáltal segíti a fogyást és a szervezet salaktalanítását.A méregtelenítés megsokszorozza a fogyókúrás terápia hatékonyságát, ezért igen előnyös a kúrát méregtelenítéssel kezdeni.


MIAOMEI masszázs
A MIAOMEI masszázst nem véletlenül hívják a "masszázsok királynőjének", hatásában felülmúlhatatlan! Általában az első három nap az, amikor itt - ott kellemetlen egy - egy mozdulat. Az igaz, - nem egy kényeztető masszázs. Az a fajta kellemetlenség, aminek a helyébe melegség, bizsergés áramlik. 54 speciálisan kiválogatott akupunktúrás pont egyedi sorrendben történő célzott stimulációjával meggyorsítja az anyagcserét és visszaállítja a szervezet belső egyensúlyát. 
Ahol dugulás van ott fájdalomnak is kell lennie, mert a megrekedt energia feszíti a szerveket, az erek falát, az idegvégződéseket. A csomók, dudorok, búbok, bőrpír, a többlet jelei, mind - mind panaszok, segélykiáltások, amelyeket a testünk vészjelzésként küld. Természetes, hogy azokon a helyeken ahol megreked az energia áramlása, erősen lehet érezni, ahogy az ügyes kezek eloszlatják a bajok forrásait. A MIAOMEI masszázs után a salakanyagok gyorsabban ürülnek ki, szervezetünk megkönnyebbül, mivel a káros anyagok nem tudnak lerakódni a szövetekben. Ennél hatékonyabb dolog, kevés történhet Önnel az életben!


Étrend
Személyre szabott diétás étrend
A bambuszvirág® rendszer többek között attól egyedi és értékes, hogy személyre szóló kezeléseket nyújt. Az étrend fontos része az egészségmegőrzésnek és a fogyókúrának, és az egyik biztosítéka az Ön sikerének. Nem csak a 4 hónapon keresztül, hanem még utána is útmutatást ad. A receptek egyetlen nap sem ismétlődnek. Elkészítésük egyszerű, a receptúra minden részletre kitér.Étrend kiegészítők alapcsomag

Személyre szabottan választjuk ki a mérési eredmények alapján. Elemei: gyógyteák, kapszulák, fogyi-nasi termékek,tapaszok.A táplálék-kiegészítők alacsony cukor, zsír és kalóriatartalmú bio-növényi alapú diétás ételek.

Nincs jojo hatás ( fogyás-hízás), bőr megereszkedés, éhség érzet, narancsbőr.Zsírégető - bőrfeszesítő krémmel végzett tekercselés (javasolt, opciónális)
1 db hármas hatású zsírégető-feszesítő krém szett. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ennek a fantasztikus hatású krémnek köszönhető, a fogyás ellenére is feszes, rugalmas marad bőr

A tradicionális MIAOMEI kínai fogyasztó kúra elemei