top of page
speedfitness, speedfitness 13. kerület

 

A MiaoMei Masszázs egy több ezer éves tapasztalatot magában foglaló kínai tradicionális egészségmegőrző kezelés, amivel megteremthetjük és visszaállíthatjuk testi-lelki egyensúlyunkat és ráadásul karcsúsodhatunk.


A Miaomei masszázs , mely a Bambuszvirág®rendszer része megoldást kínál a testi, lelki bajokra. Összehangolt elemei szigorúan egymásra épülnek, kiegészítik és erősítik egymást.


A kúra alapköve a Miaomei masszázs, amely elsősorban egészségmegőrző és fiatalító hatású. A vékony testalkatú embereknél is ugyanolyan eredményesen alkalmazható a kibillent egyensúlyi állapotok helyreállításához. Fogyasztó hatását a hozzárendelt kiegészítőkkel együtt fejti ki. Emellett az akupresszúrás pontok stimulálása normalizálja a vérnyomást, erősíti az immunrendszert és gyógyító hatással van emésztési problémákra, stresszre, izületi problémákra és migrénes fejfájásra. Fogyasztó hatását a hozzárendelt kiegészítőkkel együtt fejti ki.Keleti masszázstechnika, mely részben akupresszúrára épül.

A nyugati stílusú masszázsfogások helyett nyomást alkalmaz, s mivel olajra vagy más "vivőanyagra nincs szükség, nem kell közben levetkőzni. Holisztikus terápia, mint maga az akupresszúra is. Egyes tünetek helyett az egész szervezetre koncentrál és célja az energia természetes egyensúlyának helyreállítása azáltal, hogy nyomást gyakorol az energiacsatornákra, más néven meridiánok bizonyos pontjaira. Egyensúlyba hozza az egész szervezetet s ezzel oldja a feszültséget és a stresszt.


Hatásos hátfájás, fejfájás, migrén, álmatlanság, menstruációs problémák, depresszió és még sok krónikus betegség estén.A bambuszvirág rendszer abban különbözik a többi fogyasztó kezeléstől, hogy a tünetek kezelése helyett a problémák kialakulásának okait keresi meg. A több ezer éves keleti tradíción nyugvó kezelés már kiállta az idő próbáját. Ötvözi az ősi kínai tudást a mai nyugati szokásokkal és az európai biztonsági elvárásoknak is megfelel. A kúra gyors és látványos  hatása rövid időn belül érezhető:

- egészséges és egyenletes fogyást biztosít, nem káros az egészségre
- rendeződik az anyagcsere
- visszaállítja a szervezet egyensúlyát
- fiatalító és fogyasztó hatású
- stressz- és feszültségoldó
- hangulatjavító
- oldja az energiablokádokat

 

A MIAOMEI masszázs a Bambuszvirág®rendszer része

Éhezés nélküli tartós fogyás!

bottom of page