top of page
speedfitness, speedfitness 13. kerület

Ugye, Te is tudod? Az irodai munka jót tesz a pénztárcádnak, de nem tesz jót az alakodnak, az izmaidnak és az egészségednek. Szerencsés az, aki időt tud szakítani egy kis edzésre, futásra. Ám néha ez is kevés, sőt a többségnek még ennyi lehetősége sincs.
Nekik találták ki a Speedfitnesst, ahol heti 2 x 20 alatt átmozgathatod az egész testedet és az izomláz is garantált. de mi legyen a köztes napokon, és főleg Mit CSINÁLJUNK AZ IRODÁBAN?
Segítünk! Itt egy 7 lépéses irodai fitness program, amit minden nap, sőt naponta többször is végezhetsz. Hajrá!

1. Döntött fekvőtámasz

 


Kezdd döntött testtartásból, támaszkodja nyújtott kezeiddel egy asztalra vagy szekrényre. Most karhajlítással engedd magad a bútorra, míg a mellkasod hozzáér, majd nyomd vissza magad kiinduló helyzetbe. Lassan végezd 15-ször.

Irodai fitness

2. Székes tricepsz

 

Ülj a levegőbe úgy, hogy a kezeid nyújtva támaszkodjanak a szék ülőkéjén. Most engedd le magad a szék elé, behajlítva a könyököd. Tartsd egy pillanatig, majd karral (tricepsszel) nyomd vissza magad. Ismételd 13-szor.

3. Egylábas guggolás

 

Nyújtsd magad elé az egyik lábadat, majd a másik térdedet hajlítva ereszkedj le (míg tudsz, és ahonnan vissza tudsz jönni). Támaszkodj, ha szükséges. Most lábnyújtással térj vissza állásba. 8 ismétlés az egyik, 8 a másik lábon. Sok gyakorlás = mélyebb guggolás :-)

4. Biciklis csavarás

 

Ez nem egyszerű és a kollégák is kiröhöghetnek, de Te csak gondolj a hasizmokra. Ülj le, kéz a tarkón, láb nyújtva a levegőben (90° a testeddel). Most húzd fel a bal térdedet és a testedet elcsavarva érints hozzá a jobb könyöködet. Majd vissza és jöhet a másik oldal. Ebből 5-5- is elég.

5. Asztali bicepsz

 

Ülj közel az asztalhoz, és tenyérrel felfelé próbáld emelni az asztal lapját 10-15 másodpercig, könyökök a test mellett, feszül a bicepsz. Majd pihentesd a karod 2-3 másodpercig, és jöhet 15 ismétlés.

6. Mérges-székes ló

 

Támaszkodj a szék támlájára, lábak enyhén hajlítva, felső tested erősen döntve. Most az egyik lábaddal rúgj magasan hátra, majd lassan engedd vissza a lábad.

10 a jobb lábbal, 10 a ballal.

7. Székes hasprés

 

Ülj egy karfás szék szélére. hátradőlve, karok a könyöktámaszon. Először húzd fel a térded a tested felé, majd lassan nyújtsd ki a lábad, párhuzamosan a padlóval.

Bírod a 10 ismétlést?

+1 SPEEDFITNESS

 

Ugye Te is tudod, hogy ennyi nem elég?

Ha kevés az időd, akkor ideje kipróbálni a Speedfitnesst, ahol heti 2 x 20 perc alatt megmozgatjuk az egész tested.

bottom of page