top of page
speedfitness, speedfitness 13. kerület

RÓLUNK

A TopForma Speedfitness stúdiónk 2011-ben nyitotta meg kapuit a 13. kerületben. Az EMS-speedfitness edzésre vágyók egy modern, prémiumkategóriás stúdióban élvezhetik ennek az új technológiának az előnyeit.

TopForma Speedfitness 13. kerület

Miért TopForma Speedfitness stúdió (13. kerület)?

Exkluzív, nyugodt környezetben, nagy tapasztalattal rendelkező profi edzőink segítségével, személyre szabott edzésprogrammal könnyen elérheted céljaidat az alakformálás területén. (feszesedés, fogyás, zsírégetés, izomépítés, cellulitiskezelés, egészség és rehabilitáció, hátfájás illetve inkontinenciális problémák kezelése.)
A TopForma eléréséhez biztosítjuk számodra a megfelelő speedfitness edzésprogramot és a dietetikus szaktanácsadást is!


De ami a legfontosabb, hogy úgy válogattuk ki személyi edzőinket, hogy a nálunk töltött idő igazán élvezetes és eredményes legyen! Barátságos, segítőkész, emberi, motiváló, felkészült, pozitív és egy icipicit könyörtelen csapatunk a Te céljaid eléréséért dolgozik!

Vendégeink a legkülönfélébb célokkal érkeznek hozzánk és kezdenek el edzéseinkre járni és meglepődve tapasztalják, hogy nem csak egy adott problémájukra nyújtunk megoldást, hanem számos más téren is fejlődést könyvelhetnek el magukon.

Az izomláz garantált!

Speedfitness stúdiónkban SZÉP kártyával (K&H, OTP, MKB) is lehet fizetni, valamint részletfizetésre is van lehetőség!

 

TopForma Speedfitness 13. kerület

Célunk

A vendégközpontúságot és a magas szakmai minőséget tűztük célul magunk elé.
A speedfitness sikerének egyik legfőbb titka: a fogyás, izomépítés, feszesedés mellett az, hogy megszűnnek az ízületi fájdalmak, a hát- és deréktáji panaszok, valamint javulnak a gátizom-gyengeségéből eredő egészségügyi problémák is.
A látható és érezhető sikerek, a személyes törődésnek a minőségi környezetnek és a hihetetlenül lelkes edzőinknek köszönhető. Célunk, hogy minél több vendég érje el velünk céljait az alakformálás területén és legyen egészségesebb és elégedettebb önmagával. Ez az a faktor, ami bennünket is arra késztet, hogy a maximumot célozzuk meg.


A trendi, sokrétű szolgáltatást egy állandó minőségi színvonalon kínáljuk vendégeink számára.


Mottónk: Nálunk minden csak Rólad szól!

Várunk mindenkit Stúdiónkba a 13. kerületbe kortól, nemtől és súlyfeleslegtől függetlenül!

Hatékonyság

A törzsvendégeinktől kapott visszajelzések, látható eredmények edzőinket is örömmel töltik el, amitől még nagyobb elszántsággal, újabb gyakorlatokkal tartják edzéseiket. Az elmúlt egy évben átformáltuk legtöbb vendégünket. Köszönjük nekik is, hogy segíthettünk átalakulásukban és mi is részesei lehettünk a topformájuk elérésében.

TopForma Speedfitness 13. kerület

„Kezdetben szkeptikus voltam, de ez az első alkalom után máris lelkesedésbe csapot át! Úgy éreztem magam már 3 edzés után, mintha megsokszorozódott volna az erőnlétem, és még a hátfájásom is megszűnt. Ez az edzésforma nagyon pozitív meglepetést okozott számomra és szívesen ajánlom mindenkinek!”

bottom of page