speedfitness, speedfitness 13. kerület

Testtípus meghatározás – Hulum masszázs

Minden embernek megvan a számára megfelelő, optimális súlya. Ez függ a magasságtól, az alakjától, az öröklött tényezőktől és attól, ezeket hogyan tartja egyensúlyba. A túlsúly, de a túl kevés súly egyaránt ártalmas a szervezetre nézve, mindkettő jelzi az egyensúly hiányát.
Minden olyan „fogyasztó” – de akár hízó – módszer, ami nem összehangoltan működik, nem megfelelő a szervezet számára és hosszú távon nem fenntartható, vagy súlyos következményekkel jár. Ide tartoznak a „divatos” fogyókúrák is, melyek megerőszakolják az emberi szervezetet és ellentmondanak a természet törvényeinek, igaz látványos és gyors fogyást ígérnek, de tartós sikert nagyon ritkán eredményeznek.
A testtípus meghatározással alaposabban kideríthetjük a kiváltó okokat és a kezelést személyre szabjuk. Maga a kínai gyógyászat is elismeri, hogy az egyik legnehezebb feladat az ideális súly beállítása és megtartása, éppen a probléma összetettsége miatt. Az analízis során megkeressük, hol bomlott meg az egyensúly és célirányosan kezdjük a kezelést. Az általános egyensúly helyreállítása mellett az egyes testrészek célzott kezelése történik, éppen ott, ahol a többlet jelentkezik.
A testtípus kezelés hatékonyságát növeli, ha előzetesen egy Miaomei kúrával „előkészítettük a terepet”, azaz elkezdődött már a szervezet harmonizálása, a megbomlott emésztési folyamatok helyreállítása, de a kúra önállóan is végezhető.
A kúra az alábbiakat tartalmazza:
• testtípus meghatározás/elemzés
• személyre szabott tanácsadás étrendre (ízek, ételek) és életmódra vonatkozóan
• 8 alkalom akupresszúrás masszázs (60 perc), az adott testtípusnak megfelelően
• gyógytea, gyógytapaszok, moxakezelés, tekercselés, étrendkiegészítő gyógynövény kapszula egyénre szabott kombinációja (az ár a termékek árát nem tartalmazza, mivel minden vendég számára egyénileg kerül összeállításra)

HULUM  Masszázs kúra