Kavitációs zsírbontás - gyors és hatékony

 

Szabaduljon meg nem kívánt zsírpárnáitól könnyen! Sőt vákuum kezeléssel csökkentjük a narancsbőrét is!

Végre a kavitációs ultrahang, a rádiófrekvencia és a vákuum együttes erejével harcolhat álomalakjáért! Ismerje meg és próbálja ki nálunk!

Mire jó?

Miért jó?

A kavitációs zsírbontás egy forradalmian új kezelési mód, amely maximális biztonsággal alkalmazható a következő problémákra:
  • narancsbőr (cellulitis) kezelése
  • laza kötőszövet kezelés
  • zsírpárnák eltüntetése
  • nyirokkeringés javítása, serkentése
  • ödémák csökkentése
  • bőrfeszesítés, lifting





Előnyei:

  

  •  A sebészeti beavatkozáshoz képest azonos eredmény elérése mellett nem alakulhatnak ki szövődmények, kevesebb az ellenjavallat, és lényegesen olcsóbb. Az eredmény viszont hasonlóan tartós, hiszen a kezelt területen nem jönnek létre újabb zsírsejtek.

  • Egyéb fogyasztó kezelésekhez képest a kavitációs zsírbontás során a kezelt területen a zsírsejtek megsemmisülnek.

  • Egyéb testkezelésekhez képest, itt a zsírsejtek nemcsak méretben csökkennek, hanem a számuk is lecsökken, ezért hatásosabb.

Kezelések

A zsírréteg vastagságától függően testre szabottan végezzük a kezeléseket. Ahol indokolt, ott 3 kezelésre van szükség: kavitáviós ultrahang, Rádiófrekvencia és vákuum kezelésre is.

Ahol nem olyan vastag a zsírréteg , ott 2 kezelés elegendő: Rádiófrekvencia és vákuum.

A kezelések esetében tekercseléssel zárunk.



Menete:

  • Megbeszélés a kezelések előtt: mely terület, ellenjavallatok, tanácsadás
  • Maximum 2x2 tenyérnyi testfelületet lehet kezelni egyszerre: pl has- derék, fenék- hátsó comb, belső comb-hátsó comb, karok
  • Maximum egy területen 20 pec a kezelési idő, de összesen maximum 40 perc lehet a testet kezelni
  • A Vákuum kezelés maximum 20 perc
  • A megbeszélés után kezdődik a kezelés. A szabadon hagyott testfelületet géllel bekenjük, s kavitációs és Rf kezelés következik
  • A vákuum kezelések esetében nem mindig használunk zselét.
  • A testtekercselések esetében a hatóidő 30 perc maximum
Árak

Kavitációs ultrahang + Rádiófrekvencia + Vákuum:

1 kezelés: 12 000 Ft helyett most 6000 Ft

3 kezelés: 36 000 Ft helyett most 15 000 Ft

6 kezelés: 72 000 Ft helyett most 28 000 Ft

 

3-az-1-ben próbaalkalom: most csak 3500 Ft!

 

Rádiófrekvencia + Vákuum:

1 kezelés: 8000 Ft 

3 kezelés: 24 000 Ft 

6 kezelés: 48 000 Ft 

 

 kedvezményes akció december 31-ig tart!

 

Testtekercselés: 

5 alkalom: 7500 Ft

10 alkalom 20 000 Ft

 

GYIK

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik normál, illetve enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a csípőn, hason, combokon, fenéken és karokon felhalmozódott zsírrétegektől.



Kinek ajánlott a rádiófrekvenciás kezelés?

A rádiófrekvencia tökéletesen egészíti ki a kavitációs kezelést, segítve a zsír nyirokrendszerbe történő továbbítását és kiürülését a szervezetből. Önmagában a rádiófrekvencia az arc és test bőrének feszesítésére, a petyhüdt bőr (toka, kar, has, táskás szemek stb.) regenerálására, a cellulit felszámolására, a finom ráncok, vanalak eltüntetésére használható.


Mit tapasztalok a kezelés alatt?

A kezelés nem kényelmetlen, a készülék működése közben a kavitációra jelellemző enyhe ciripelő hangot hall a fülben. A rádiófrekvenciás fej alkalmazása közben enyhe melegség érezhető.



Milyen ütemben kell a kezeléseket elvégezni?

Ez a zsírszövet mennyiségétől függ. Általánosságban hetente 1 alkalom javasolt, összesen 6-8 alkalomból áll egy kezeléssorozat.



Szükséges gél a kezelés alatt?

Igen, a kezelés előtt a kezelendő területet ultrahang géllel kell bekenni. Zsírégető, zsírbontó, cellulit elleni gélek hozzáadásának segítségével növelhetjük a hatékonyságot.



Van szükség bármilyen előkészületre, utókezelésre?

A kezelt személynek a kezelés előtt érdemes 1-2 liter vizet meginni, a kezelés után szintén. A kiválasztott zsír és salakanyagok kiürülését sok folyadék fogyasztásával valamint megfelelő, zsírmentes diéta betartásával segíteni kell. A kiválasztás időszakában (2-3 hét) nagyon fontos a helyes táplálkozás. A kiolvasztott zsír a savas kémhatású, ami így savasítja a szervezetet, ezért bázikus étrend betartását javasoljuk.

Speedfitness. A kezelés hatékonyságát nagyban növeli bármilyen mozgás, mivel ez egyrészt felgyorsítja a salakanyagok távozását, másrészt az izommunka jelentősen növeli a kalóriaégetést, tehát megakadályozza a visszahízást. Ilyen szempontból ideális a speedfitness, amely kíméletes az izületekhez és teljesen egyéni szintre állítható. Speedfitness árak itt. Kezelés utáni levezetésként vendégeink gyakran választják a flabelost is.



Kiknek nem ajánlott ez a kezelés?

Várandós, szoptató nőknek, illetve menstruáció alatt, epilepsziás személyeknek, szív és érrendszeri, keringési megbetegedésben szenvedőknek, pacemakerrel, illetve implantátummal rendelkezőknek, májbetegeknek, cukorbetegekek, helytelen veseműködéssel rendelkezőknek, kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, reuma esetén.



Mi az a cellulit?

A cellulit a bőr alatti kötőszövetek úgynevezett gélképződése, göröngyös lerakódások, amely túlzott ösztrogén termelődésre következtet. Amikor a máj nem tudja megfelelően semlegesíteni és kiüríteni az ösztrogént, akkor az ösztrogén hatására megváltozik a bőr alatti rostos kötőszövet, amely elősegíti a víz és a só visszatartását és a zsír lerakódását. A ki nem ürült salakanyagokat a kötőszövet nagy mennyiségben képes tárolni. Ez kötőszöveti elváltozást eredményez, látványban a narancs héjára emlékeztet. A cellulit (narancsbőr) nem feltétlen társul súlytöbblettel.

Hogyan működik?

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás egy olyan (műtét nélküli) beavatkozás, melynek során nagy-teljesítményű ultrahang-hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikrobuborékokat hoznak létre. Ezen mikrobuborékok összeesése során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően szétesnek a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek. Ily módon a folyékonnyá és gázállapotúvá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebomlás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. Kiürülésük feltétele a sok folyadékfogyasztás, amely segíti a gyorsabb áramlást és elvezetést a nyirok utakban. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek, majd csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe.















 

A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre, a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ezáltal – a klasszikus, műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan – hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek.

A kavitáció tehát csak olyan szövetekben lép fel, ahol speciális szöveti körülmények állnak fenn. Így lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok és a kötőszövetek, melyekben az ultrahangot fókuszáljuk, mind-mind érintetlenek maradnak.



A kavitációs kezelés tökéletes kiegészítője a rádiófrekvencia, mivel az ultrahanggal felbontott zsírt a nyirokrendszerbe vezeti. Ezen kívül a bőr alól kikerülő zsír miatt szükség van a bőr feszesítésére is, a rádiófrekvencia pedig ebben is tökéletes megoldást nyújt.



Rádiófrekvencia

A rádiófrekvencia kibocsátott elektromágneses hullámokból áll. A szépségápolásban ezeket a hullámokat alkalmazzák a testen azért, hogy energiát és hőt szállítsanak mélyen a bőrbe anélkül, hogy megsértenék a felhámot. Rádiófrekvenciás kezelésekkel számos előnyös biológiai hatást érhetünk el a kezelt szöveten; gyorsul a bőr anyagcsere folyamata, kiürülnek a felgyülemlett méreganyagok, továbbá stimulálhatjuk a lelassult fiziológiai folyamatokat, így az elasztin és a kollagén termelést.
A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás kezelés közben a kezelt terület hőmérséklete 41-42 C°. Tehát a melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.
A Bipoláris Rádiófrekvencia során két pólus között jön létre az elektromos hatás, így a bőr mélyebb rétegeiben hat, fókuszált területen. Elősegíti a zsír lebontását a magas hatékonyságú energia szövetekhez közvetítésével, és serkenti a test anyagcseréjét. Támogatja továbbá az elfolyósított zsír nyirokrendszerbe távozását és feldolgozását.
Multipoláris Rádiófrekvencia esetén pedig a több pólusnak köszönhetően a hatás nagyobb területet átsző, ám felszíni.
Quattropoláris rádiófrekvencia: a 4 pólusú rádiófrekvencia képes kiemelkedően hatékony és erős energia mátrix létrehozására. Ez az energia mátrix belép a bőrbe és belülről melegíti fel a szöveteket. Ez exponenciálisan javuló klinikai hatékonyságot és egyértelműen látható eredményeket biztosít.


























Vákuum
Kontrollárt vákumos kezelőfej: a kontrollált vákuum terápia jelentősen mobilizálja a hosszú idő alatt felépített lerakódásokat, méreganyagokat és a felesleget, továbbá serkenti a mikrokeringést, edzi a kötőszöveteket. Javítja a vérkeringést, az erek oxigén és tápanyag ellátottságát. Ezáltal csökkenti a cellulitot.
Működési elve:
• A vákuum működése közben beszívja, és görgeti, masszírozza a bőr alatti szöveteket.
• Szívó erejének intenzitása állítható, és egyénileg beállítható a frekvencia is a zsír kiterjedésének és kötöttségének megfelelően.
• Segíti a bőr hőelnyelését, a vér- és nyirokkeringés gyorsítását, a bőr alatti zsír elégetését és elpusztítását. Hatékonyan bomlasztja a zsírt, előmozdítva a víz, a méreganyagok és a pigmentek metabolizmusát.
Tökéletes kiegészítője a kavitációs kezelésnek, mivel segít elvezetni a kavitáció által felbontott zsírt, így az nem tud visszaépülni. Kellemes masszázst nyújt a vákuumos kezelés.

A gép

 

A legújabb és leghatásosabb technológia, amely nemcsak a felszíni, hanem a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsírt alacsony frekvencia segítségével bontja, majd vákuummal eltávolítja.



​5 in 1 funkciók:

Ultrahangos kavitáció- 40KHZ kavitációs kezelőfej
Bipoláris rádiófrekvencia- Vákumos bipoláris kezelőfej
Tripoláris rádiófrekvencia- Tripoláris kezelőfej testre
Multipoláris rádiófrekvencia- Multipoláris kezelőfej arcra és testre
Vákuum- Vákumos kezelőfej, mely bipoláris RF is egyben

 

 

Funkciói:

• Csökkenti a zsírszövetet a célterületeken-
• Feszesíti a karokat, lábakat, combokat, feneket, csípőt, hátat, hasizmokat és újraformálja a testet.
• Javítja és kezeli a narancsbőrt.
• A vákuumos kezelés során serkenti a nyirokkeringést edzi a kötőszövetet. . Ezáltal csökkenti a narancsbőrt.
• Feszesíti, formálja az test vonalait, körforgásba hozza és aktiválja a sejteket, ezzel támogatva az anyagcserét. Így akár 100%-kal több kollagén és rugalmas izomrost gyarapodhat, javítva ezzel a test bőrét.

© TopForma Speedfitness Stúdió Ltd. all rights reserved.

NYITVA TARTÁS

HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG

7.00-20.00

​SZOMBAT

​8.00-12.00

 

CÍMÜNK

HELYSZÍN

1138 BUDAPEST 13. kerület
Gömb u. 2/b. 6. emelet 2.
0502-es kapucsengő

Tel: +36 30 44 77 454
Email:info@topforma-speedfitness.hu

Lájkold facebook oldalunkat és kérd a kedvezményt!