top of page
speedfitness, speedfitness 13. kerület

Kavitációs zsírbontás - gyors és hatékony

 

Szabaduljon meg nem kívánt zsírpárnáitól könnyen! Sőt vákuum kezeléssel csökkentjük a narancsbőrét is!

Végre a kavitációs ultrahang, a rádiófrekvencia és a vákuum együttes erejével harcolhat álomalakjáért! Ismerje meg és próbálja ki nálunk!

Mire jó?

Miért jó?

A kavitációs zsírbontás egy forradalmian új kezelési mód, amely maximális biztonsággal alkalmazható a következő problémákra:
  • narancsbőr (cellulitis) kezelése
  • laza kötőszövet kezelés
  • zsírpárnák eltüntetése
  • nyirokkeringés javítása, serkentése
  • ödémák csökkentése
  • bőrfeszesítés, lifting

Előnyei:

  

  •  A sebészeti beavatkozáshoz képest azonos eredmény elérése mellett nem alakulhatnak ki szövődmények, kevesebb az ellenjavallat, és lényegesen olcsóbb. Az eredmény viszont hasonlóan tartós, hiszen a kezelt területen nem jönnek létre újabb zsírsejtek.

  • Egyéb fogyasztó kezelésekhez képest a kavitációs zsírbontás során a kezelt területen a zsírsejtek megsemmisülnek.

  • Egyéb testkezelésekhez képest, itt a zsírsejtek nemcsak méretben csökkennek, hanem a számuk is lecsökken, ezért hatásosabb.

Kezelések

A zsírréteg vastagságától függően testre szabottan végezzük a kezeléseket. Ahol indokolt, ott 3 kezelésre van szükség: kavitáviós ultrahang, Rádiófrekvencia és vákuum kezelésre is.

Ahol nem olyan vastag a zsírréteg , ott 2 kezelés elegendő: Rádiófrekvencia és vákuum.

A kezelések esetében tekercseléssel zárunk.Menete:

  • Megbeszélés a kezelések előtt: mely terület, ellenjavallatok, tanácsadás
  • Maximum 2x2 tenyérnyi testfelületet lehet kezelni egyszerre: pl has- derék, fenék- hátsó comb, belső comb-hátsó comb, karok
  • Maximum egy területen 20 pec a kezelési idő, de összesen maximum 40 perc lehet a testet kezelni
  • A Vákuum kezelés maximum 20 perc
  • A megbeszélés után kezdődik a kezelés. A szabadon hagyott testfelületet géllel bekenjük, s kavitációs és Rf kezelés következik
  • A vákuum kezelések esetében nem mindig használunk zselét.
  • A testtekercselések esetében a hatóidő 30 perc maximum
Árak

Kavitációs ultrahang + Rádiófrekvencia + Vákuum:

1 kezelés: 12 000 Ft helyett most 6000 Ft

3 kezelés: 36 000 Ft helyett most 15 000 Ft

6 kezelés: 72 000 Ft helyett most 28 000 Ft

 

3-az-1-ben próbaalkalom: most csak 3500 Ft!

 

Rádiófrekvencia + Vákuum:

1 kezelés: 8000 Ft 

3 kezelés: 24 000 Ft 

6 kezelés: 48 000 Ft 

 

 kedvezményes akció december 31-ig tart!

 

Testtekercselés: 

5 alkalom: 7500 Ft

10 alkalom 20 000 Ft

 

GYIK

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik normál, illetve enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a csípőn, hason, combokon, fenéken és karokon felhalmozódott zsírrétegektől.Kinek ajánlott a rádiófrekvenciás kezelés?

A rádiófrekvencia tökéletesen egészíti ki a kavitációs kezelést, segítve a zsír nyirokrendszerbe történő továbbítását és kiürülését a szervezetből. Önmagában a rádiófrekvencia az arc és test bőrének feszesítésére, a petyhüdt bőr (toka, kar, has, táskás szemek stb.) regenerálására, a cellulit felszámolására, a finom ráncok, vanalak eltüntetésére használható.


Mit tapasztalok a kezelés alatt?

A kezelés nem kényelmetlen, a készülék működése közben a kavitációra jelellemző enyhe ciripelő hangot hall a fülben. A rádiófrekvenciás fej alkalmazása közben enyhe melegség érezhető.Milyen ütemben kell a kezeléseket elvégezni?

Ez a zsírszövet mennyiségétől függ. Általánosságban hetente 1 alkalom javasolt, összesen 6-8 alkalomból áll egy kezeléssorozat.Szükséges gél a kezelés alatt?

Igen, a kezelés előtt a kezelendő területet ultrahang géllel kell bekenni. Zsírégető, zsírbontó, cellulit elleni gélek hozzáadásának segítségével növelhetjük a hatékonyságot.Van szükség bármilyen előkészületre, utókezelésre?

A kezelt személynek a kezelés előtt érdemes 1-2 liter vizet meginni, a kezelés után szintén. A kiválasztott zsír és salakanyagok kiürülését sok folyadék fogyasztásával valamint megfelelő, zsírmentes diéta betartásával segíteni kell. A kiválasztás időszakában (2-3 hét) nagyon fontos a helyes táplálkozás. A kiolvasztott zsír a savas kémhatású, ami így savasítja a szervezetet, ezért bázikus étrend betartását javasoljuk.

Speedfitness. A kezelés hatékonyságát nagyban növeli bármilyen mozgás, mivel ez egyrészt felgyorsítja a salakanyagok távozását, másrészt az izommunka jelentősen növeli a kalóriaégetést, tehát megakadályozza a visszahízást. Ilyen szempontból ideális a speedfitness, amely kíméletes az izületekhez és teljesen egyéni szintre állítható. Speedfitness árak itt. Kezelés utáni levezetésként vendégeink gyakran választják a flabelost is.Kiknek nem ajánlott ez a kezelés?

Várandós, szoptató nőknek, illetve menstruáció alatt, epilepsziás személyeknek, szív és érrendszeri, keringési megbetegedésben szenvedőknek, pacemakerrel, illetve implantátummal rendelkezőknek, májbetegeknek, cukorbetegekek, helytelen veseműködéssel rendelkezőknek, kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, reuma esetén.Mi az a cellulit?

A cellulit a bőr alatti kötőszövetek úgynevezett gélképződése, göröngyös lerakódások, amely túlzott ösztrogén termelődésre következtet. Amikor a máj nem tudja megfelelően semlegesíteni és kiüríteni az ösztrogént, akkor az ösztrogén hatására megváltozik a bőr alatti rostos kötőszövet, amely elősegíti a víz és a só visszatartását és a zsír lerakódását. A ki nem ürült salakanyagokat a kötőszövet nagy mennyiségben képes tárolni. Ez kötőszöveti elváltozást eredményez, látványban a narancs héjára emlékeztet. A cellulit (narancsbőr) nem feltétlen társul súlytöbblettel.

Hogyan működik?

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás egy olyan (műtét nélküli) beavatkozás, melynek során nagy-teljesítményű ultrahang-hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikrobuborékokat hoznak létre. Ezen mikrobuborékok összeesése során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően szétesnek a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek. Ily módon a folyékonnyá és gázállapotúvá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebomlás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. Kiürülésük feltétele a sok folyadékfogyasztás, amely segíti a gyorsabb áramlást és elvezetést a nyirok utakban. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek, majd csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe. 

A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre, a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ezáltal – a klasszikus, műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan – hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek.

A kavitáció tehát csak olyan szövetekben lép fel, ahol speciális szöveti körülmények állnak fenn. Így lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok és a kötőszövetek, melyekben az ultrahangot fókuszáljuk, mind-mind érintetlenek maradnak.A kavitációs kezelés tökéletes kiegészítője a rádiófrekvencia, mivel az ultrahanggal felbontott zsírt a nyirokrendszerbe vezeti. Ezen kívül a bőr alól kikerülő zsír miatt szükség van a bőr feszesítésére is, a rádiófrekvencia pedig ebben is tökéletes megoldást nyújt.Rádiófrekvencia

A rádiófrekvencia kibocsátott elektromágneses hullámokból áll. A szépségápolásban ezeket a hullámokat alkalmazzák a testen azért, hogy energiát és hőt szállítsanak mélyen a bőrbe anélkül, hogy megsértenék a felhámot. Rádiófrekvenciás kezelésekkel számos előnyös biológiai hatást érhetünk el a kezelt szöveten; gyorsul a bőr anyagcsere folyamata, kiürülnek a felgyülemlett méreganyagok, továbbá stimulálhatjuk a lelassult fiziológiai folyamatokat, így az elasztin és a kollagén termelést.
A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás kezelés közben a kezelt terület hőmérséklete 41-42 C°. Tehát a melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.
A Bipoláris Rádiófrekvencia során két pólus között jön létre az elektromos hatás, így a bőr mélyebb rétegeiben hat, fókuszált területen. Elősegíti a zsír lebontását a magas hatékonyságú energia szövetekhez közvetítésével, és serkenti a test anyagcseréjét. Támogatja továbbá az elfolyósított zsír nyirokrendszerbe távozását és feldolgozását.
Multipoláris Rádiófrekvencia esetén pedig a több pólusnak köszönhetően a hatás nagyobb területet átsző, ám felszíni.
Quattropoláris rádiófrekvencia: a 4 pólusú rádiófrekvencia képes kiemelkedően hatékony és erős energia mátrix létrehozására. Ez az energia mátrix belép a bőrbe és belülről melegíti fel a szöveteket. Ez exponenciálisan javuló klinikai hatékonyságot és egyértelműen látható eredményeket biztosít.


Vákuum
Kontrollárt vákumos kezelőfej: a kontrollált vákuum terápia jelentősen mobilizálja a hosszú idő alatt felépített lerakódásokat, méreganyagokat és a felesleget, továbbá serkenti a mikrokeringést, edzi a kötőszöveteket. Javítja a vérkeringést, az erek oxigén és tápanyag ellátottságát. Ezáltal csökkenti a cellulitot.
Működési elve:
• A vákuum működése közben beszívja, és görgeti, masszírozza a bőr alatti szöveteket.
• Szívó erejének intenzitása állítható, és egyénileg beállítható a frekvencia is a zsír kiterjedésének és kötöttségének megfelelően.
• Segíti a bőr hőelnyelését, a vér- és nyirokkeringés gyorsítását, a bőr alatti zsír elégetését és elpusztítását. Hatékonyan bomlasztja a zsírt, előmozdítva a víz, a méreganyagok és a pigmentek metabolizmusát.
Tökéletes kiegészítője a kavitációs kezelésnek, mivel segít elvezetni a kavitáció által felbontott zsírt, így az nem tud visszaépülni. Kellemes masszázst nyújt a vákuumos kezelés.

Kavitációs zsírbontás
Kavitációs zsírbontás

A gép

 

A legújabb és leghatásosabb technológia, amely nemcsak a felszíni, hanem a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsírt alacsony frekvencia segítségével bontja, majd vákuummal eltávolítja.​5 in 1 funkciók:

Ultrahangos kavitáció- 40KHZ kavitációs kezelőfej
Bipoláris rádiófrekvencia- Vákumos bipoláris kezelőfej
Tripoláris rádiófrekvencia- Tripoláris kezelőfej testre
Multipoláris rádiófrekvencia- Multipoláris kezelőfej arcra és testre
Vákuum- Vákumos kezelőfej, mely bipoláris RF is egyben

 

 

Funkciói:

• Csökkenti a zsírszövetet a célterületeken-
• Feszesíti a karokat, lábakat, combokat, feneket, csípőt, hátat, hasizmokat és újraformálja a testet.
• Javítja és kezeli a narancsbőrt.
• A vákuumos kezelés során serkenti a nyirokkeringést edzi a kötőszövetet. . Ezáltal csökkenti a narancsbőrt.
• Feszesíti, formálja az test vonalait, körforgásba hozza és aktiválja a sejteket, ezzel támogatva az anyagcserét. Így akár 100%-kal több kollagén és rugalmas izomrost gyarapodhat, javítva ezzel a test bőrét.

bottom of page